PDF betekent 'Portable Document Format'. De gebruikersvereniging heeft documenten als pdf-bestand op de website geplaatst. Op deze wijze krijgt u de documenten in de oorspronkelijke vorm te zien.

Om een pdf-bestand te bekijken heeft u het programma Adobe Reader nodig. U kunt deze gratis downloaden (klik op onderstaande banner).

Get Abode Reader

De pdf-bestanden openen altijd in een nieuw venster. Als het downloaden wat langer duurt, kunt u gewoon verder surfen op de site. Als u het pdf-bestand sluit komt u weer terug in de website van de Gebruikersvereniging Decade Financials.

Laatst aangepast (maandag 29 november 2010 22:33)

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Om toegang te hebben tot alle informatie op de site waar onder het forum dien je aangemeld te zijn.

Alleen medewerk(st)er van leden van de vereniging kunnen zich voor deze site registreren.