Deze website geeft informatie over de GebruikersVereniging Decade Financials. De informatie op de website gvdecade.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van het  bestuur. Het beheer van deze website wordt uitgevoerd door de webmaster van de GebruikersVereniging Decade Financials.

Wat kan worden verwacht van de inhoud van gvdecade.nl?

Deze website wordt met zorg geredigeerd. Er wordt veel aandacht besteed aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website gvdecade.nl. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Het bestuur kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op de website gvdecade.nl of op websites waarnaar wordt verwezen.
Informatie die essentieel is voor de gebruiker, dient dus te allen tijde door de gebruiker zelf gecontroleerd te worden bij de verantwoordelijke organisatie.
Mocht deze website informatie bevatten waarvan het vermoeden bestaat dat deze onjuist is, dan kan dit kenbaar worden gemaakt door een email te sturen naar het emailadres van de webmaster,
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Tekengrootte aanpassen

U kunt de grootte van het lettertype op deze website zelf instellen in uw browser. In Internet Explorer: Beeld - Tekengrootte. In Mozilla FireFox: Beeld - Tekengrootte of de sneltoetsen CTRL + (vergroten van tekst) en CTRL - (verkleinen van tekst).

PDF -documenten

Op deze website wordt soms verwezen naar documenten in PDF-indeling (Portable Document Format). Om deze documenten te kunnen lezen, heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. U kunt dit programma gratis downloaden en installeren.

Credits

Deze site is opgebouwd uit open source.

Laatst aangepast (maandag 29 november 2010 22:31)

 

Reacties  

 
0 #2 Ton Beulen 2015-04-29 14:38
Zal vast aan mij liggen, maar waar kan ik zien welke mails ik verzonden heb?

Ton Beulen
Quoting
 
 
0 #1 Noud van de Ven 2011-05-11 15:49
Beste redactie,
Onder de rubriek OVER GV DF kan je de ledenlijst aanklikken. Is het mogelijk dat behalve de naam ook de organisatie (gemeente X of anderzins) bij vermeld wordt? Ook vind ik prettig om bij de zoekfunctie te zoeken op gemeente/ organisatienaam en de achternaam van de persoon.
Hopelijk kan je dit realiseren.
Bij voorbaat dank,
Noud van de Ven.
Quoting
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen


Om toegang te hebben tot alle informatie op de site waar onder het forum dien je aangemeld te zijn.

Alleen medewerk(st)er van leden van de vereniging kunnen zich voor deze site registreren.